Ученически екскурзии в страната
Летни лагери | Print |  E-mail

ЛОЗЕНЕЦ
се намира на 65 км. южно от гр. Бургас  в  красив   и уникален природен кът. Архитектурата на селището е в скандинавски стил. Двуетажните и триетажни вили са разположени непосредствено до плажа. Комплескът предлага стаи с две, три, четири и пет легла и мезонети със собствен санитарен възел. На територията на ваканционното селище се намират: ресторант, кафе, магазин, дискотека, детска площадка, интернет зала и  спортна площадка.    

  
На 15 деца 1 ръководител.

Смените са в удобно за учениците време, по предварително уговорен график и започват с вечеря първия ден, а  завършват с обяд последния ден.

Изхранването е в ресторант на блок маса 3 пъти дневно. 

Цена за 8 дни (7 нощувки) през юли и август 2011 г  -  269 лв 

№ смяна

Период

   
1 смяна 09.07-16.07.
2 смяна 16.07.-23.07. 
3 смяна 23.07.-30.07. 
4 смяна 30.07.-06.08. 
5 смяна 06.08.-13.08. 
6 смяна 13.08.-20.08. 
7 смяна  

Фирма “АДЛЕР ХОЛИДЕЙЗ” осигурява:                             

1. Организиран транспорт с лицензиран  автобус    до  ВС “Лозенец” и  обратно.                               

2. Застраховка и постоянно медицинско обслужване.

3. Анимационна програма.

4. Ползване на игрището от групи по график между 9.00 и 17.00 часа.

  • Група за период от 8дни – 4 дни по 1час
  • Група за период от 10 дни -  5 дни по 1 час

   Допълнителни услуги и мероприятия срещу заплащане: 

1. Интернет зала.
2. Билярд.
3. Тенис на маса.
4. Разходка с лодка.
5. Разходка с яхта до Приморско.
6. Дискотека.
7. Екскурзия до “АКВА ПАРК” в КК”Слънчев бряг”.
8. Фолклорна вечер с участието на нестинари.
9. Разходка до град Созопол.
10. Ползване дискотека и сцена с озвучаване за 1 час - 45 лв 

Важно! Намаления за определени социални групи и дарения за учебни заведения се договарят при сключване на договор. 

 


 

КИТЕН
Хотел "Китен" *** е разположен в центъра на град Китен, на около 100 м от плажа. Хотелът разполага с открит басейн, бар при басейна, дневен бар, модерна билярдна зала, сателитни телевизионни програми и приятна музика.
Всички апартаменти и стаи са оборудвани с телевизори със сателитни програми, хладилници и телефони с вътрешни, външни и международни връзки, а също така и със санитарни помещения, които в апартаментите са с вани.
Смените са в удобно за учениците време, по предварително уговорен график и започват с вечеря първия ден и завършват с обяд последния ден.
Изхранването е в ресторант 3 пъти дневно.
На 15 деца - 1 ръководител.

 
Цена за 8 дни / 7 нощувки през юли и август:
деца от 2 до 11.99 години - 265 лв;
деца от 12 до 19 години(учиници) - 289 лв.

№ на смяна

Период

1 смяна

09.07-16.07.

2 смяна

16.07-23.07.

3 смяна

23.07-30.07.

4 смяна

30.07-06.08.

5 смяна

06.08-13.08.

6 смяна

13.08-20.08.

Туроператорът осигурява:
1. Организиран транспорт с лицензиран автобус до Китен и обратно.
2. Застраховка и постоянно медицинско обслужване.
3. Спасител.

Допълнителни услуги и мероприятия срещу заплащане:
1. Тенис на маса;
2. Разходка с лодка.
3. Дискотека.
4. Екскурзия до "Аква парк"
5. Разходка до град Созопол.
 

 

 
Еднодневни | Print |  E-mail

 ПЛОВДИВ-КРУМОВО-АСЕНОВГРАД-БАЧКОВСКИ МАНАСТИР

 
ЦЕНА:   лв

 СОФИЯ- ОБИКОЛКА НА СТОЛИЦАТА НА Р БЪЛГАРИЯ

 
ЦЕНА:   лв

  ВЪЗРОЖДЕНСКА  БЪЛГАРИЯ- КАЛОФЕР-КАРЛОВО-СОПОТ

 
ЦЕНА:   лв

  КАРЛОВО-СОПОТ

 
ЦЕНА:   лв

  КАРЛОВО-СОПОТ-КОПРИВЩИЦА

 
ЦЕНА:   лв

 АПРИЛСКА ЕПОПЕЯ - ПЕРУЩИЦА-БАТАК

 

ЦЕНА:  лв

   РИЛСКИ МАНАСТИР

 
ЦЕНА:  лв

 ТРЯВНА-ДРЯНОВО-ДРЯНОВСКИ МАНАСТИР

 
ЦЕНА:  лв

 КАЗАНЛЪК-ШИПКА-ГОЛЯМАТА КОСМАТКА-връх СТОЛЕТОВ-ШЕЙНОВО

 
ЦЕНА:  лв

КАЗАНЛЪК-ШИПКА-ГАБРОВО-ЕТЪРА-връх СТОЛЕТОВ

 
ЦЕНА:  лв

 ЧИРПАН-СТАРА ЗАГОРА

 
ЦЕНА:   лв

 ПАРК “РОДОПИ” – спортен полуден

 
ЦЕНА:    лв

 СТАРОСЕЛ-ХИСАР

 
ЦЕНА:     лв

 ПЕРПЕРИКОН-КЪРДЖАЛИ

 
ЦЕНА:      лв

 ТРОЯН-ТРОЯНСКИ МАНАСТИР-ОРЕШАКА

 
ЦЕНА:     лв

 ПАНАГЮРИЩЕ-ОБОРИЩЕ

  
ЦЕНА:     лв

 

 
Двудневни | Print |  E-mail
 1

КАЗАНЛЪК-ШИПКА-ГАБРОВО-ДРЯНОВО-ВЕЛИКО ТЪРНОВО(нощувка)-ЕТЪРА-СТОЛЕТОВ – С тази екскурзия ще се върнете във времето на Възрожденска България, посещавайки Етъра. Старата столица Велико Търново също ще ви заинтригува с интересни моменти от историята на нашата страна. Ще посетите още Габрово-градът на хумора и сатирата.

 2

АСЕНОВГРАД-ЧУДНИТЕ-МОСТОВЕ-ЧЕПЕЛАРЕ-ПАМПОРОВО /нощувка в Пампорово или в Смолян по ваш избор/-СМОЛЯН-ЗЛАТОГРАД- Още едно предложение за вас-екскурзия в сърцето на Родопите. Ще имате възможност да се насладите не само на земната красота, но и да погледнете към звездите при посещението си в Смолянския планетариум.  Ще посетите и Етнографския комплекс в Златоград.

 3

БОРОВЕЦ-РИЛСКИ МАНАСТИР(ЮНЕСКО)-БАНСКО-ЮНДОЛА-ВЕЛИНГРАД - Колоритен кът от Югозападна България с дивна прелест. Рилската обител, съхранила ценни културни паметници, е най-посещаваният обект у нас от гостите на България. Манастирът е под егидата на ЮНЕСКО.

 4

ТРОЯН-ОРЕШАК-ТРОЯНСКИ МАНАСТИР-ЛОВЕЧ-ПЛЕВЕН - Освен Троян, градът на най-добрите керамици у нас, вие ще видите оригиналния и привлекателен Орешак, музея и стенописите на Троянския манастир, закритият мост на Колю Фичето в Ловеч, Панорамата на Плевенската епопея.

 5

ЧИРПАН-СТАРА ЗАГОРА-СЛИВЕН-КОТЕЛ-ЖЕРАВНА. Не пропускайте възможността да опознаете Чирпан и Стара Загора, градове на поети, писатели, певци и художници. Ще имате възможност да се запознаете с историята на Котел и Жеравна (нощувка в Сливен) и българските писатели, революционери и възрожденци, родени в тези красиви градчета.

 6

 ПЕРПЕРИКОН – КЪРДЖАЛИ /нощувка/ - ТАТУЛ – Не пропускайте още едно предложение за разходка в света на древните траки с нашата екскурзия до Перперикон, храмът на Дионисий и Татул, светилището на сладкогласния Орфей.

 7

АСЕНОВГРАД-БАЧКОВСКИ МАНАСТИР-ПАМПОРОВО /нощувка/- ЧЕПЕЛАРЕ - С тази екскурзия ще посетите манастира Успение Богородично, ще имате възможност да разгледате единствения у нас музей по спелеология. Планетариумът  в Смолян ще предложи беседа по интереси.

 8

ЧУДНИТЕ МОСТОВЕ-ЧЕПЕЛАРЕ-ПАМПОРОВО (нощувка) - ШИРОКА ЛЪКА - ДОСПАТ-ЯГОДИНСКАТА ПЕЩЕРА-ТРИГРАДСКОТО ЖДРЕЛО-ДЕВИН- С този маршрут ще се видят няколко природни феномена, единствения в страната музей по спелеология и един от най-красивите дялове на Родопите.

 

 
Тридневни | Print |  E-mail
 1

СОФИЯ-ПЕРНИК-РАДОМИР-ЗЕМЕНСКИ МАНАСТИР-КЮСТЕНДИЛ (нощувка)-РИЛСКИ МАНАСТИР-ДУПНИЦА-САПАРЕВА БАНЯ-(нощувка в ПАНИЧИЩЕ/ МАЛЬОВИЦА/ БОРОВЕЦ.

 2

 “СТАРИТЕ СТОЛИЦИ”: ВЕЛИКО ТЪРНОВО(нощувка)-ШУМЕН(нощувка)-ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ-МАДАРА(ЮНЕСКО)-ПЛИСКА

 3

РУСЕ - ИВАНОВСКИ МАНАСТИРИ (ЮНЕСКО) – ЧЕРВЕН - РАЗГРАД (нощувка) – СБОРЯНОВО - СВЕЩАРИ(ЮНЕСКО) - СРЕБЪРНА(ЮНЕСКО)-СИЛИСТРА (нощувка) - ТУТРАКАН

 4

ПАЗАРДЖИК - БЕРКОВИЦА - ЧИПРОВСКИ МАНАСТИР-БЕЛОГРАДЧИК (нощувка)-ВИДИН-МОНТАНА (нощувка)-ВРАЦА-БОТЕВГРАД

 5

БОРОВЕЦ - РИЛСКИ МАНАСТИР (ЮНЕСКО) -БЛАГОЕВГРАД-САНДАНСКИ (нощувка) - РУПИТЕ-ПЕТРИЧ-САМУИЛОВА КРЕПОСТ-МЕЛНИК-РОЖЕНСКИ МАНАСТИР-ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ-БАНСКО(нощувка)-ВЕЛИНГРАД-ПАЗАРДЖИК

 6

ЖЕРАВНА-КОТЕЛ-ОМУРТАГ-ШУМЕН (нощувка) - ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ-МАДАРА-ПЛИСКА-БАЛЧИК (нощувка)-ДОБРИЧ-ВАРНА-БУРГАС-ЯМБОЛ

Всички цени могат да бъдат изработени в зависимост от мястото на нощувката и периода на провеждане на екскурзията.
 
Зелени и бели училища | Print |  E-mail

Хотел “ЕЛИНА*** ПАМПОРОВО 

пансион 4 нощувки – 12г.
пълен пансион лв. / лв.*
На група от 15 деца се предоставя 1 безплатно място за ръководител + организаторски. Хотелът разполага с двойни, тройни стаи и апартаменти, ресторант, дневен бар, учебна и компютърна зала, зала с електронни игри, сауна, джакузи, фитнес, масаж, площадка за игри на открито и ски-училище.Цената включва: нощувка, закуска, обяд и вечеря, туристическа застраховка,  транспорт.

Хотел “БОР” ***– ПАМПОРОВО

пансион 4 нощувки до 12г.
пълен пансион  лв.
На група от 15 деца се предоставя 1 безплатно място за ръководител + организаторски.  Хотел “Бор” се  намира на 200 м от центъра на курорт Пампорово, на хълм заобиколен от красива и величествена борова гора. Хотелът предоставя топъл уют и отлични условия за отдих. Всяка стая разполага с ТВ и телефон с възможност за външно избиране. Стаите са с тераси с изглед към пистите. Хотелът има ресторант, лоби-бар, магазин със стоки от първа необходимост и сувенири. В хотела има фитнес-зала, масаж и козметика, сауна, интернет, тенис-маса, билярд, видеоигри. Цената включва: нощувка, закуска, обяд и вечеря, туристическа застраховка,  транспорт.

Хотел “ СНЕЖАНКА”*** ПАМПОРОВО 

пансион 4 нощувки –  до12г.     
пълен пансион  лв.
На група от 15 деца се предоставя 1 безплатно място за ръководител + организаторски. Хотел” Снежанка “ – е разположен на 30м. от центъра на курорта. Хотелът разполага с ресторант, дневен бар, закрит басейн, сауна. Стаите са със собствен санитарен възел, телефон, телевизор, радио, минибар, балкон. 

Хотел “ДАФОВСКА”***ПАМПОРОВО 

пансион 4 нощувки – 12г.
пълен пансион  лв.
На група от 15 деца се предоставя 1 безплатно място за ръководител + организаторски. Хотел “Дафовска” се намира в центъра на курорта.  Хотелът предлата възстановителен център със сауна, парна баня и джакузи. На лоби бара и рецепцията, оформена като музей, се усеща олимпийския дух. Тук са изложени медали, купи и снимки на олимпийската ни шампионка. Всяка стая разполага с телевизор, мини бар, тераса, баня с вана.  За разнообразяване пребиваването  и обогатяване познанията на децата се предлагат следните допълнителни услуги:·         Полудневна екскурзия до Стойките-Широка Лъка;

Хотел “ВИТОША” ВЕЛИНГРАД          

пансион 4 нощувки до 12г.
пълен пансион  лв
На група от 15 деца се предоставя 1 безплатно място за ръководител + организаторски. Хотел “Витоша” се намира в тихата част на курорта на 10 минути пеша до центъра на града. Разполага със собствени открити басейни с минерална вода, ресторант и бар, охраняем паркинг, игрище и тревна площ. В близост до хотела има 3 минерални бани и закрит плувен басейн. Стаите са с 2 и 3 легла със собствен санитарен възел и тераса.Цената включва: нощувка, закуска, обяд и вечеря, туристическа застраховка,  транспорт. ·         Цена с * означава пакетна цена през отоплителен сезон.

Хотел “КОПРИВКИ” , парк "РОДОПИ" 

пансион 4 нощувки – 12г.
пълен пансион  лв.
На група от 15 деца се предоставя 1 безплатно място за ръководител + организаторски.·         За ръководители – безплатна сауна, тангентор и физиотерапия.Всички стаи са със санитарен възел, тераса, телефон, телевизор /“PANASONIK”/  в спалните и хладилник. Хотелът разполага с двойки, тройки, четворки, спални, апартаменти, мезонети за 6-10 души. Хотелът предлага балнеолечение, сауна, тангентор и физиотерапия, зала за тенис и билярд, бар, дискотека, ресторант, детска площадка, тенискорт, паркинг.      Цената включва: нощувки, закуски, обяди, вечери, туристическа застраховка, транспорт. Допълнителни мероприятия:-Екскурзия до хижа “Руен-екскурзия до хижа “Здравец”, “Студенец” и “Бяла черква 

Хотел "КАТЕРИНА" БАНСКО

пансион 4 нощувки – 12г.
пълен пансион

 

На група от 15 деца се предоставя 1 безплатно място за ръководител + организаторски  в размер на 20 лв. на  ден.
Хотел “ КАТЕРИНА”  - се намира на 4км. Над гр.Банско, по пътя за Шилигарника.Строен е в алпийски стил с просторни стаи със едно, две и три легла, студиа и апартаменти със самостоятелни санитарни възли, тераси, телевизор. Хотелът разполага с уютна механа, дневен бар, фитнес, конферентна зала и охраняем паркинг.

   
.За разнообразяване пребиваването  и обогатяване познанията на децата се предлагат следните допълнителни услуги:
  • Екскурзия до Рилски манастир;
  • Еднодневна екскурзия до Рупите – Роженски манастир – Мелник;
  • Разходка до хижа “Бъндерица” и хижа “Вихрен”, Байкушевата мура и езерото “Окото”;
  • Екскурзия до село Добърско;
  • Екскурзия до конна база край Разлог;
  • Екскурзия до Добринище-хижа “Гоце Делчев”и хижа “Безбог”.  -  Всички цени  са валидни през октомври, ноември, до 20 декември 2008 г. някои и през март, април, май 2009 г, ако изрично не е посочен друг период. 

Комплекс “ПАНОРАМА” **, ТРЯВНА 

пансион 4 нощувки –  до12г.
пълен пансион  лв.
На група от 15 деца се предоставя 1 безплатно място за ръководител + организаторски. Комплекс "Панорама” в Трявна е изцяло реновиран през 2002 г. и разполага със 120 места, разпределени в единични, двойни, тройни стаи. Стаите са със самостоятелен санитарен възел, тераса и телевизор. В хотела има ресторант, дневен бар, конферентна зала със 100 места, възстановителен център (сауна, масажни кабинети, вътрешен басейн с топла вода)       Цената включва: нощувка, закуска, обяд, вечеря, туристическа застраховка, транспорт.За разнообразяване пребиваването  и обогатяване познанията на децата се предлагат следните допълнителни услуги:-екскрузия до Дряново-Дряновски манастир и посещение на пещерата “Бачо Киро”;-екскурзия до столицата на Второто българско царство-Велико Търново;-екскурзия до Етнографския музей на открито “Етъра”.