Автобусни екскурзии
НА ФАНАРИ С 1 НОЩУВКА | Print |  E-mail
ФАНАРИ - ПОРТО ЛАГОС

ДАТИ: 12.08.-13.08.17 ; 02.09.-03.09.17;  09.09.-10.09.17; 23-24.09.2017

1 ДЕН: Отпътуване в 05:30ч.от спирката на ОББ срещу хотел"Тримонциум" по маршрут: Пловдив- Маказа - Порто Лагос. Селцето е известно с живописния си залив и красиви морски плажове. В лагуната е манастирът"Св. Никола". Дълъг пешеходен мост го свързва с брега. Манастирът е подчинен на Ватопедската обител на Атон и според лeгeндата е основан от император Аркадий. Свободно време. Отпътуване за Фанари.  Настаняване в хотел***. Свободно време за плаж. Нощувка.

2 ден - Закуска. Свободно време за плаж. Обяд. . Отпътуване за Пловдив в 17:00ч. Пристигане вечерта.

ЦЕНА: 105лв.

Цената включва:

- транспорт с лицензиран туристически микробус;

- нощувка + закуска в хотел***;

- екскурзоводско обслужване по маршрута;

- медицинска застраховка;

Цената не включва:

- входни такси на посещаваните туристически и развлекателни  обекти;

- разходи от личен характер.

Записването става с валидна лична карта и внасяне на 30% от цялата сума в брой или по банков път, останалата част от сумата 10 дни преди дадата на отпътуване.

 
КОРФУ - ОСТРОВЪТ НА ЛЕГЕНДИТЕ | Print |  E-mail


                                          

КОРФУ - ОСТРОВЪТ НА ЛЕГЕНДИТЕ


Дати:  06.09.2017г. - 10.09.2017г.

Програма:

1-ви ден - Отпътуване от Пловдив в 20:00 ч от паркинга на хотел "Тримонциум" и в 22:00 ч от паркинга на стадион "В.Левски" в София по маршрут: Кулата-Солун-Козани-Гравена-Янина-Игуменица. Нощен преход. 

2-ри ден - Пристигане в Игуменица сутринта. Продължаване с ферибот (около 1 и 45 мин.) за о-в Корфу - един от най-зелените гръцки острови в Йонийско море, носещ името на красивата нимфа Керкира. Отпътуване към хотела с автобус. Настаняване в хотел ***+. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден - Закуска. Екскурзия до Двореца Ахилеон (19 в) - лятната резиденция на императрица Сиси. Продължаваме за град Корфу (Керкира). Обиколката започва от най-големия площад "Еспланада" - сърцето на града; галерията с арките "Листон" с многобройните кафенета и ресторанти, чието оформление е повлияно от архитектурата на Парижката улица Риволи, Старата крепост, портата Св. Георги, църквата "Св. Спиридон" - закрилник на острова. По желание - разходка с корабче с прозрачно дъно "Kalipso star". Свободно време за разходка из най-стария квартал Кампиело. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден - Закуска. Свободно време за плаж. По желание екскурзия до Палеокастрица и Сидари. Посещение на манастира, посветен на Богородица, която според легендата с чудо спасила светата обител, вкаменявайки нападателите-пирати и техните кораби. Отпътуване за Сидари и фотопауза до природния феномен "Каналът на Любовта". Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5-ти ден - Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София/Пловдив привечер.


  360лв.

Цената включва:

◊ транспорт с лицензиран туристически автобус;

◊ 3 нощувки на база полупансион в хотел***;

обзорна екскурзия на Корфу и двореца Ахилион;

◊ фериботни такси и билети;

◊ екскурзоводско обслужване;

◊ медицинска застраховка.

Цената не  включва:

♦ входна такса да двореца на Сиси - "Ахилион" - 5 евро;

♦ екскурзията до Палеокастрица и Сидари - 12 евро при минимум 20 туристи;

♦ разходка с корабче с прозрачно дъно  "Kalipso star" - около 14 евро;


Цената е валидна при 40 плащащи  туристи.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи 7 дни преди датата на тръгване.

Фирмата си запазва правото за промяна на програмата по дни.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители - нотарлиално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България- оригинал + копие.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

Депозит в размер на 30 % от сумата, останалата част се изплаща на равни вноски един месец преди датата на отпътуване в брой или по банков път. 
НИШ И СУКОВСКИЯТ МАНАСТИР | Print |  E-mail

                             


ХАЙДЕ НА КУПОН В СЪРБИЯ!


НИШ И СУКОВСКИЯТ МАНАСТИР

                                                             09.09.-10.09.17

                                                              (двудневна екскурзия)

1 ден - БЪЛГАРИЯ-СЪРБИЯ  / ПЛОВДИВ-СОФИЯ-НИШ                                                                

Отпътуване от Пловдив в 06.00 ч от паркинга на хотел "Тримонциум"; от София в 08.00 ч от паркинга на стадион "Васил Левски". Отпътуване за Сърбия - Ниш. Панорамна обиколка и пешеходна разходка в центъра  на град Ниш - родно място на Константин Велики: централният площад, сградата на кметството, Националният  театър, Челе кула, Медианата.  Свободно време за посещение на подземния търговски център на град Ниш.  Настаняване в хотел***. Вечерта време за купон с жива музика, вкусна храна и неограничено количество на алкохолни напитки / ракия и вино /.Нощувка.

2 ден /24.07./- СЪРБИЯ-БЪЛГАРИЯ

Закуска. Отпътуване за Суковския манастир, който се намира на 18 километра източно от град Пирот, на десния бряг на река Ерма край едноименното село Суково. Датата на изграждането на манастира и ктиторите му не са известни. От малкото запазени сведения се знае, че е разрушаван няколко пъти, и че е бил изписан в 1606 година. Църквата, посветена на Успение Богородично, е построена в 1857 година. Легендата гласи, че е издигната от Сали бей от Пирот върху основите на стара църква в знак на благодарност за оздравяването на сина му Емин. Отпътуване за България. Пристигане в София/Пловдив вечерта.

Цената включва:

◊ транспорт с лицензиран туристически транспорт с климатик, минибар, видео система;                    

 ◊ нощувка + закуска+вечеря;                                                                                             

 ◊ панорамна разходка в Ниш;                                                                                                

 ◊ екскузоводско обслужване по маршрута;                                                                            

  ◊ медицинска застраховка.

Цената не включва:

♦ входните такси на посещаваните обекти;                                                                                

♦ лични разходи.

Фирмата си запазва правото за промяна на програмата по дни.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи

Срок на уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.

Необходими документи: валидна лична карта. За деца до 18 г ., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация и ксерокопие.

Начин на плащане: 30 % депозит в брой или по банков път, 10 дни преди датата на отпътуване останалата част от сумата в брой или по банков път.

Агенцията не носи отговорност при промяна в цените на входните такси на посещаваните обекти. Цените са ориентировъчни.

   


 
СОЛУН - КАТЕРИНИ ПАРАЛИЯ - МЕТЕОРА - ЕДЕСА | Print |  E-mail


Дати:  22.09.-24.09.17г.;  20.10.-22.10.17г.;

1 ден: 05.00ч. Отпътуване от Пловдив от паркинга на хотел"Тримонциум"; 07:00ч. от София от паркинга на стадион "Васил Левски". Панорамна обиколка на Солун: Бялата кула, Националния театър, Паметника на Александър Македонски, Църквата “ Св. Св. Кирил и Методий ”, Панаирния град, Арката на Галерий, Старата част на града и фото-пауза на крепостта “ Ептапиргио ” с чудесна панорама към Термическия залив. Посещение на църквата “Св. Димитър” - Солунският чудотворец и покровител на града. Свободно време по търговската улица “Егнатия”, площада на Аристотел и колоритния пазар. Отпътуване за Катерини Паралия. Настаняване в хотел***. Свободно време за разходка в курортното градче Катерини Паралия с множество магазинчета за сувенири, златни и кожени изделия. Нощувка.

2 ден: Закуска. Еднодневна екскурзия до природния феномен Метеора с уникалните скални манастири. Посещение на манастира “Св.Преображение” - Големия Метеор и на работилница за изработка на икони, златни и сребърни украшения и сувенири. Свободно време. На връщане посещение на лековитите извори с параклиса Св. Параскева в долината Темпи и попътно минаване край Олимп - планината на гръцките богове. Вечерта по желание посещение на гръцка вечер. Нощувка.

3 ден : Закуска. Отпътуване за град Едеса. Град, известен в по-новата си история под името Воден, дадено му от българския цар Самуил. Днес мястото е посещавано от хиляди туристи, привлечени от водопадите с удивителна красота. Водите на единия от тях, наречен на царя Каранос, падат от 70 метра височина. В свободното време можете да се разходите в града или да обядвате в ресторанта край водопадите. Ранният следобед отпътуване за България. Пристигане вечерта в София/Пловдив.

Цената  включва:

транспорт с лицензиран автобус;

2 нощувки + 2 закуски в хотел***;

панорамна обиколка на Солун;

еднодневна екскурзия до Метеора;

екскурзия до Едеса;

екскурзоводско обслужване по време на пътуването;

медицинска застраховка.

Цената не включва:

* такси на посещаваните туристически обекти;

* гръцка вечер при минимум 25 туриста - 25 евро;

* разходи от личен характер;

Доплащане: Лица над 65 години доплащат за застраховка по таблицата на застрахователната компани

Доплащане за единична стая - 60 лв.;


  179лв.                            

Дете от 6г. до 11.99г. - 145лв.
 
ЗАГРЕБ -ЛЮБЛЯНА- ВЕРОНА - ПАДУА - ВЕНЕЦИЯ | Print |  E-mail


Подарете си прекрасно  преживяване в най-романтичните градове на Европа!

 

20.09.-24.09.17г.

1 ден: Отпътуване от Пловдив в 05.00ч. от паркинга на хотел"Тримонциум"; 07.00ч. от София от паркинга на стадион "Васил Левски".  Пристигане вечерта в Загреб. Настаняване в хотел***. Нощувка.

2 ден: Закуска. Туристическа програма в Загреб: Площад Бан Йелачич, Градец и църквата Св. Марко, старата градска кула Лотърчак /12в./, Катедралата на Каптол и епископския дворец. Град с уникална атмосфера, със свой собствен дух - Загреб е построен с предварително планирана архитектура между две средновековни селища: Каптол и Градец, с много паркове, обкръжаващи го под формата на подкова и е прекрасен пример за идеалния град на 19в. Загреб е стар университетски град със съвременна архитектура и много добро икономическо развитие.Свободно време. Отпътуване за Словения. Туристическа програма в Любляна-столица със славянско сърце и европейска атмосфера: стария град, сградата на кметството с фонтана Роба, катедралата Свети Николай, Тройния мост, Францинската църсва и др.  Свободно време. Отпътуване за Италия. Настаняване на хотел 3* в Лидо ди Йезело. Свободно време. Нощувка.

3 ден: Закуска. Отпътуване за Падуа. Разглеждане на града - средновековната градска зала Palazzo della Ragione, която е с най-дългия покрив в света /81,5 м./, крепящ се без никакви подпиращи колони, Светият площад с базиликата"Сан Антонио" - изключителен архитектурен шедьовър, съхраняващ ценни произведения на изкеството; параклиса "Сан Джорджо"; статуята на Еразмо Гатамелата, базиликата"Сан Антонио" и площад "Прадо дела Вале"- един от най-големите площади в Европа. Свободно време. Отпътуване за Верона - града на влюбените. Панорамна обиколка и пешеходна разходка в града с разглеждане на площад Бра, Арена ди Верона, фонтана"Мадона Верона", ренесансовия площад Ербе, къщата на Жулиета, паметника на Данте. Свободно време. Връщане в хотела в Лидо ди Йезоло. Нощувка.

4 ден: Закуска. В 8:30ч. отпътуване от Пунта Сабиони с кобаче /заплаща се допълнително/ за Венеция - Перлата на Адриатика Туристическа обиколка с екскурзовод: площад "Сан Марко", двореца на дожите, моста на въздишките и моста Риалто. По желание посещение на двореца на дожите или изкачване на Камбанарията с асансьор. Панорамата на Венеция е незабравима! Свободно време. Имате възможност да се повозите с гондола по тесните канали на Венеция. Отпътуване за България. Нощен преход.

5 ден: Пристигане в София/Пловдив следобяд.


Цената включва:

- транспорт с лицензиран автобус***;

- 1 нощувка + закуска в хотел*** в Загреб;

- 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Лидо ди Йезоло;

- пешеходна разходка в Загреб;

- пешеходна разходка в Любляна;

- пешеходна обиколка на Вeнеция с екскурзовод на български език;

- екскурзоводско обслужване;

- медицинска застраховка;

- пътни такси;

Цената не включва:

 
Page 1 of 3