Топ оферти
ПОСРЕЩАНЕ НА 2019 В СКОПИЕ | Print |  E-mail

 

ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2019 ГОДИНА

В СКОПИЕ


Нова година в Скопие- 2 нощувки

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Включен пансион: 2 закуски, 1 обикновена вечеря и 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.

Хотел по програмата: хотел "Continental" 4 ****

Дата на отпътуване: 

30.12.2018 - 01.01.2019
Възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора, Пловдив и Пазарджик. Необходима е предварителна заявка, потвърждава се при желаещи 15 души. Услугата е с допълнително заплащане: от Бургас -  55 лв; от Сливен - 45 лв; от Стара Загора - 35 лв; от Пловдив-30 лв; от Пазарджик - 25 лв; Плевен - 25 лв; Ловеч-30 лв. Посочените цени са за двупосочен трансфер.

1 ден - 30.12.2018 / СОФИЯ-СКОПИЕ/

Отпътуване от София от паркинга пред стадион "Васил Левски" в 8.30 ч по маршрут София-Кюстендил-Гюешево-Скопие. Настаняване в хотел Continental 4* в Скопие.Туристическа програма в града: посещение на църквата "Свети Спас", гроба на Гоце Делчев, крепостта Кале и разходка из Старата Чаршия. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

2 ден - 31.12.2018 /СКОПИЕ - езерото Матка - СКОПИЕ/

Закуска. Обиколка на новата част на Скопие - посещение на църквата "Св.Климент Охридски", площад "Македония" с новоизградените паметници, част от проекта "Скопие 2014" и домът музей на майка Тереза. Следобед-отпътуване за каньона на река Треска, посещение на манастира "Свети Андрей" и едно от най-красивите изкуствено създадени езера (язовир) - Матка. Манастирът се намира на самия бряг на езерото, скрит между стръмни и високи скали. "Свети Андре" е изграден през 1389 г. от втория син на крал Вукашин - Андреаш, брат на Крали Марко. Връщане в хотела и подготовка за вечерта. Празнична Новогодишна вечеря с жива музика. Нощувка.

3 ден - 01.01.2019 /СКОПИЕ-СОФИЯ / ЧНГ ! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, УСПЕХ И КЪСМЕТ !

Закуска. Свободно време в Скопие. Отпътуване за България преди обяд. Пристигане в София късния следобяд.

*                               на човек в двойна      единична      дете до 12 г(в стая с двама възрастни)

                                 стая                         стая

цена за записване до   305 лв                      385 лв          205 лв

30.10.2018 г

цена за записване       315 лв                      395 лв          210 лв

след 30.10.2018 г

При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 20 лева /на човек. В този случай, отпада включената в пакета медицинска  застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховате самостоятелно. Също така нямате запазени места в автобуса. Можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.

Цената включва:

• 2 нощувки, 2 закуски, 1 стандартна вечеря (супа, основно ястие, салата и десерт. Не са включени напитки.)

• 1 празнична вечря с жива музикап и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в хотел "Сontinental"4*, Скопие.

• транспорт с туристически автобус 3 * /минибар, климатик, DVD/]

• водач от фирмата организатор;

• групова медицинска застраховка с асистанс с покритие 5000 евро в ЗАД "Армеец"

Цената не включва:

• входни такси за туристическите обекти;

• доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70 г - 2 лв; от 71 до 75 г - 4 лв; от 76 до 85 г - 7 лв. Туристи над 85 г не могат да бъдат застраховани.

• доплащане на транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лв; от Сливен - 45 лв; от Стара Загора - 35 лв; от Пловдив - 30 лв; от Пазарджик - 25 лв; от Плевен - 25 лв; от Ловеч - 30 лв.

НОВОГОДИШНО МЕНЮ - Очаквайте !

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:

♦ валидна лична карта или задграничен паспорт;

♦ за дете под 18 години, пътуващо без единия или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на граничната полиция в оригинал и копие.

♦ за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е небходимо предсавяне на акт за раждане пред граничната полиция.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

◊ депозит в размер на 100 лева на човек при записване;

◊ доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:

- до 61 календарни дни преди датата на отпътуване - не се удържа такса.

- от 60 до 21 калндарни дни преди датата на отпътуване - се удържа такса в размер на внесения депозит.

- ат 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване - таксата е в размер на 60 %  от общата цена на туристимческияп пакет;

- от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване - таксата е в размер на 80 % от общата цена на туристическия пакет.

- 0 от 7 календарни дни преди датата на пътуването до деня на отпътуване - таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

* Минималният брой участници необходим за провеждане на екскурзията - 30 души.

* Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници:

* 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;

* 7 ддни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - за пътуваня с продължителност от 2 до 6 дни;

* 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни.

*При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой учасгници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет.

* Застраховката, включена в туристическия пакет, покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката  (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при  извънболнично лечение, както и за репатриране. Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.

* За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете, които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.

* Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

*Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.

* Срок за записване: до запълване на свободните места.

*Местата в автобуса се определят според реда на записването (дата на записване).

*За проглами, в които не са упоменати предварително имената на хотелите, в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.

* Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна на стойността на входните такси и билети за посещението им.

*Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.

* Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег. № на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването ( ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посочения от Вас имейл или телефон.
 
ПЕТЗВЕЗДНА НОВА ГОДИНА В ТУРЦИЯ | Print |  E-mail
ПЕТЗВЕЗДНА НОВА ГОДИНА В ТУРЦИЯ!


В ЧАНАККАЛЕ НА БРЕГА НА

ДАРДАНЕЛИТЕ

30.12.2018-02.01.2019 г

ХОТЕЛ "КОЛИН" - няма места

ХОТЕЛ" ПАРИОН"5*-има места

Офертата  включва:

• 3 нощувки със закуски и 2 вечери на богата блок-маса (без включени  напитки);

• празнична Новогодишна гала вечеря по богато сет меню с неограничено консумиране на местни алкохолни и безалкохолни напитки и богата шоу програма с DJ  от България, ориенталски танци и мнвого допълнителни изненади;

• транспорт от София и Пловдив с комфортен автобус, лицензиран за международен превоз на пътници;

• фериботни, митнически и магистрални такси;

• Екскурзоводско обслужване по маршрута;

• ползване на басейни, фитнес, сауна, парна баня;

• кана за гореща вода, кафе и чай в стаите;

• 500 мл вода на човек във всяка от стаите, при пристигане.

Офертата не включва:

♣ напитки по време на вечерите 30.12.18 и 01.01.19 г

♣ входни такси за обекти, посетени по желание - заплащат се в ТЛ (турски лири);

♣ медицинска застраховка за лица над 69 г- 5 лв;

♣ посещение на град Кешан - време за пазаруване в големите търговски центрове Кипа и Мигрос;

♣ посещение на магазин от веригата Linda Export и Outlet Centrum Kesan (подарък от фирмата!);

♣ полудневна екскурзия до древния град Троя - 25 евро за възрастни, за деца от 4 до 15 г - 15 евро при минимум записани 25 туристи;

♣ полудневна екскурзия до просветния център Асос - 25 евро за възрастни, 13 евро на дете 7-12 г., дете до 7 г - безплатно - при минимум 25 записани туристи;

♣ при заявяване на двете полудневни екскурзии (древна Троя и просветния древен център Асос) ползвате промоционална цена - 40 евро за възрастни ; 20 евро за деца от 7 до 12 г., деца до 7 години - безплатно.

♣ разходи от личен характер.

Програма на пътуването:

1 ден - БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ/СОФИЯ-ПЛОВДИВ-ЧАНАККАЛЕ

Отпътуване от София в 5.30 ч (паркинга на стадион "Васил Левски") и от Пловдив в 7.30 ч (паркинга на х. "Тримонциум"). Преминаване с ферибот на протока Дарданели, който свързва Мраморно и Егейско море. Пристигане в Чанаккале. Настаняване  около обяд. Свободно време за почивка и разглеждане на комплекса. Вечеря на шведска маса. Нощувка.

2 ден - ЧАНАККАЛЕ-ТРОЯ-АСОС

Закуска. По желание и срещу доплащане - полудневна екскурзия до руините на Асос - в 9.00 ч отпътуване към древния град Асос за среща с древна Елада. Посещение на руините на Асос, храма на Атина, пристанището и селището Бехрамкале, Античния театър, Акрополът на Асос (Бехрамкале) се извисява на 238 м над морското равнище. Тук през VІ в.пр. Хр. е построен храмът  на Атина. В момента дорийският храм е пазите4л на п-ов Бига и на залива Едремит. Ще останем, за да се насладим на спиращата дъха гледка към залива Едремит. На терасовидния бряг към морето са запазени останки от агора, гимназиум и амфитеатър. Ще имате възможност да обядвате в атрактивен рибен ресторант и да се насладите на безспорно едни от най-вкусно приготвените пресни риби и морски деликатеси.

По желание и срещу доплащане - полудневна екскурзия до Троя - в 14 ч отпътуване за ТРОЯ, древният Илион - пътуване, което ще ви пренесе назад във времето ва десет годишната война между елени и троянци.  Троя е град съществуващ повече от 4000 години и познат като циентър на древните цивилизации. В Троя се пази модел на дървения кон, който  гърците използвали, за да завладеят Троя с хитрост по време на митичната война,  породена заради хубавата Елена. Завръщане около  късен следобяд в Чанаккале. Свободно време с възможност за релакс в SPA центъра на хотела и приготовления за новогодишната нощ. Празнична вечеря - сет меню от 19 ч до 01.00 ч - с неограничено консумиране на местни алкохолни и безалкохолни питиета, след  01.00 ч  всички напитки се доплащат. DJ от България, богата шоу програма, включваща музика от най-различни периоди на край на 20 век и началото на 21 век, ориенталски танци, томбола и много допълнителни изненади в ресторанта на хотела.

Новогодишно меню:

Предястия - бяло сирене Ezine, стари сирена, пушена сьомга, лозови сърми, салата от патладжани, пиле по черкезки, артишок в зехтин, тиквички с чеснов сос, домати, краставици;

Топло предястие - палачинки с гъби и спанак, задушени зеленчуци със сос  рокфор;

Салати:  сезонна салата;

Основно ястие: печена пълнена пуйка, картофена торта, задушени зеленчуци със сос от глазирани кестени;

Десерт: топъл шоколадов кейк с ванилов сладолед;

♥ Шкембе чорба

Нощувка.

3 ден - ЧАНАККАЛЕ

Късна закуска. Свободно време за почивка в комплекса на хотела. Вечеря на шведска маса. Нощувка.

4 ден - ЧАНАККАЛЕ-ПЛОВДИВ-СОФИЯ

Закуска. Отпътуване за България. Кратка пауза по време на пътуването в гр. Кешан с възможност за пазаруване в големите търговски центрове Kipa  и  Migros и посещение на магазини от веригата Linda Export и  Outlet Centrum Kesan. Пристигане в България в късния следобед.

Хотел" Парион"5*

Цени при направена резервация до 22.10.18г.

399лв. на възрастен в двойна стая;    425лв.  от 23.10.18

399лв. трети възрастен ;  425лв.  от 23.10.18

580лв. възрастен настанен в единична стая;

85лв дете от 0-6.99г.

232лв. дете от 7-11.99г.;

Хотел"Колин"5*

Цени:

415 лв на възрастен, настанен в двойна стая до 10.10.2018 г;              455 лв от 11.10.2018 г

390 лв на възрастен, настанен в четворна фамилна стая;                    430 лв от 11.10.2018 г

325 лв на възрастен, настанен в двойна стая на допълнително легло;    365 лв от 11.10.2018 г

585 лв на възрастен, настанен в единична стая;                                  625 лв от 11.10.2018 г

740 лв на 2-ма възрастни + 1 дете (0-6.99 г)                                       820 лв от 11.10.2018 г  

840 лв на 2 възрастни + 1 дете (7-12.99 г)                                          920 лв от 11.10.2018 г

Инфо за хотелите:


Хотел "Колин" ***** е  разположен на няколко метра от морския бряг и на 3 км от центъра на град Чанаккале. Хотелът предлага на гостите си: външен басейн, вътрешен басейтсъс специален детски сектор, турска баня, сауна, парна баня, детска площадка, два външни и четири вътрешни ресторанта. Стаите разполагат с климатик, телевизор, мини бар, безжичен интернет (безплатен), бани с душ кабини. Вечерта в ресторанта на хотела ще ни поглезят с местна и интернационална кухня.

Хотел "Парион" ***** е в сърцето на Чанаккале и предлага закрит басейн, както и SPA и уелнес център с турска баня. В цялата сграда има безплатен  Wi-Fi достъп. Фитнес центърът на място е идеален за тренировки. Елегантно обзаведени, всички стаи в хотел  Parion са оборудвани с антибактериален климатик, сейф, минибар и плоскоекранен телевизор със сателитните канали. Самостоятелните бани включват душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности.

Важно: Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на  програмата.

БОНУС от ФИРМАТА: Всеки клиент с организиран транспорт, получава обзорна обиколка на Чанаккале!

 

 
ЕКСКУРЗИЯ ДО ДУБАЙ-СВЕТА НА МЕЧТИТЕ | Print |  E-mail


       ЕКСКУРЗИЯ ДО ДУБАЙ-СВЕТА НА МИЧТИТЕ 12.09. - 17.09.2018 г.


  1 ДЕН

Излитане от летище София в 16: 10ч. с директен полет на Fly Дубай. Кацане в Дубай в 22: 00ч. Трансфер до хотела. Нощувка.

 2 ДЕН

Закуска. В 9: 00ч. започва целодневна осемчасова обзорна обиколка на Дубай (включени в цената). "Не можем да оценим насточността и да разказваме за бъдещето, ако не знаем миналото". По време на този обиколката ще се потопите в историята на Дубай от времето на неговото създаване до откриването на нефта. Ще посетим музея на Дубай, където са изложени експонати и фигури, разказващи за бита и живота на местните; ще пресечем Крейк с Абра такси; ще се потопим в незабравимата атмосфера на пазара за подправки и златния пазар. Впечатлени от видяното, ще се потопите в един друг свят-света на мислите.

- Бурж ал Араб - фотопауза пред емблемата на Дубай, 7-звезден хотел, построен върху изкуствен остров;

- Мединат Джумейра. Ще посеем т.н. "малка Венеция" заради каналите, опасващи най-зеленото и екзотично място в Дубай. Хармония, чувство за пренасяне в приказките от "Хиляда и една нощ". Това не може да се опише;

- Палмовите острови. Ще посетите най-малката "палма" Джумейра, за да стане част от това чудо на човешкия гений. По желание (6 $) ще пътуваме с еднорелсово влакче над най-малката "палма" Джумейра, прекрасната от невероятната гледка и пренасяйки се в света на приказките. Останалите ще разгледат "палмата" от автобуса. Фотопауза пред хотел "Атлантис";

- Дубай Марина - фотопауза пред тротоарната сграда Инфинити и множество яхи, привличащи туристите за незабравимо приключение, ще се радвам на творческия гений, създал тази красота;

- В 20: 00ч. разходка и вечеря на арабска галера С кораб-ресторант ще направим панорамна обиколка на Дубай Крийк, като се любувате на красивата панорама, вечеряйки на блок маса и наслаждавайки се на шоу програма.

3 ДЕН

Закуска.В 15:00 сафари в пустинята - включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, каране на река, рисуване с кана, програма. Вълшебно преживяване в пустинята-сафари с джипове през пясъчните дюни. Фотопауза в сърцето на пустинята. Снимки пред ферма с камили, да си направите временна татуировка с къна, да се облечете в арабски дрехи или да пушите наргиле. Следва вечеря. Под ярките звезди на арабското небе танцьорка ще се разбягат в вълшебен танц. Връщане в хотела. Нощувка.

4 ДЕН   Закуска. В 9:00 започва целодневна екскурзия до Абу Даби - най-голямото и богато емирство, столицата на Обединените арабски емирства, наричана още Манхатън в Близкия изток. Ще посетим Бялата джамия "Шейх Зайед", един от най-големите в света с капацитет 40 000 души, Capital Gates отвън; Президентския дворец; Емирейтс Палас, който по лукс и разкош конкурира Бурж ал араб 7 * (фото-стоп отвън); Наследство село-комплекс, в който можете да видите различни арабски занаяти. Ще се отправим към островите Саадат и Яаш. Фотопауза пред хотел Виктория. Свободно време във Феърри Свят. Връщане в хотела. Възможност за допълнително заплащане за кафе пауза в Емирейт Палас.

5 ДЕН   Закуска. 

 - В 9:00 ч. Екскурзия до Шаржа и Дубай Фрейм. Това е културна обиколка, по време на която ще се видим: площада с корана, минавайки покрай кориша на Шаржа, палата на шейха, музей на ислямската култура, паметника с перлите, символизираща обединението на 7 емирства (всяка перла е реплика на емирство); джамията крал Файсал. Ще имаме свободно време за пазаруване. След това се заправяме за най-новото атракция в Дубай-Дубай Фрейм.Тук ще бъдем едновременно в миналото, настоящето и бъдещето. Ще оценим историята и ще се насладим на настоящето.

- В 18:00 посещение на Дубай МОЛ и Бурж Кхалифа. Недопустимо е да се отдели в Дубай и да не се види най-високата сграда в света с нейните 828 метра. Бурж Кхалифа е не само най-високата сграда, тя е архитектурна шедьовър, претворена в себе си човешкия гений. Тя е въплъщение на думите на Мохамед ал Мактум, че "в речника на лидерите дума" невъзможно "няма" С най-бързите лифтове в света ще се качим на наблюдателната плодуадка, откъдето ще се наслаждаваме на красотата на Дубай. наслаждаваме на шоуто на пеещите фонтани под феерията на звуците и цветовете.

6 ДЕН  Закуска. В 9:00 започва ексурзия до Феърри Свят. Много емоции, адреналин ни очакват в многобройните атракции, които предлага паркът. Ще имате възможност да излитите с бърз влакче, който изминава 240 км. за 5 мин.

7 ДЕН   Закуска. В 07:00 започва MUSANDAM DIBBA TOUR. Уникално преживяване-круиз. С автобус ще пътуваме до Оман, минавайки през Рас Ал Хайма и Шараджа. Качваме се на кораб, на който можем да се радваме на слънчевите лучи от шезлонгите. Предстои да видим друг свят, друг атмосфера. Ще спрем за гмуркане и плаж на малук залив. Предстоят много емоции-скоростни лодки, банани. Ще се насладите на вкусен обяд и релаксиращи напитки. Ще мързелуваме на делубата, хрупайки вкусни плодове и опитвайки ароматно кафе. Разбира се, ще ловим риба и ще се върнем доволни и уморени в Дубай.

8 ДЕН   Закуска. В 8:00 трансфер до летището. Полет в 10:45 до летище София.


          969 лв. - 7 нощувки

    ХОТЕЛИ

   Ibis al Barsha 3 *

  - Легло в двойна стая - 969лв.

  - Доплащане за единична стая - 245лв.

    Auris Inn Muahanna 4 *

   - Легло в двойна стая - 1029.00 лева.

  - Двойна стая за единична стая - 310 лв.

   Новотел Ал Барха 4 *

 - Легло в  двойна стая - 1099.00

 - Доплащане за единична стая - 380.00лв

 - Дете от 1 до 11 год., Което спи на една спалня с двама родители - 599.00лв.

Aloft Jumeirah The Palm 4 * НОВО

Намира се на палмата и на брега на морето с изглед към Бурж ал Араб. В хотела има 206 стаи, 7 ресторанта и бара: на плажа, на басейна, мексиканския бар. На територията на хотела има СПА център и фитнес зала. Хотелът е идеално място за хора, които желаят да съчетаят екскурзията до Дубай с почивка на плажа.

 - Легло в двойна стая - 1139.00лв .;

 - Доплащане за единична стая - 380.00лв .;

 - Доплащане за вечеря - 16 лв

 Цената на екскурзията в Дубай е в лева на човек в двойна стая и включва:

 - Самолетен билет с Flai Дубай с включени летищни такси и чекиран багаж - 20кг. и 7кг. ръчен багаж;

 - Трансфер летище-хотел-летище;

 - 7 нощувки със закуски в избран хотел;

 - Обзорна осемчасова обиколка на Дубай;

 - Водач от агенцията;

 - Обслужване на български език.

Цената на екскурзия не включва:

 - Допълнителни екскурзии - декларират се и се заплащат в България;

 - Такса Дърхам - 14 лв. На човек при 7 нощувки;

 - Медицинска застраховка - 2лв. на ден за лица до 70 год., 3.00лв. на ден за лица над 70 год.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ ПРОГРАМА ДУБАЙ

* Сафари с барбекю в пустинята - 60 $;

* Екскурзия до Абу Даби - 70 $ при 20 човека;

* Посещение на Дубай МОЛ и Бурж Халифа - 65 $;

* Вечеря на арабска галера - 60 $

* Екскурзия до Шарджа - 45 лв. При мин. 15 човека;

* Посещение на Ferarri World - 140 $ при 5 човека; 120 $ при 10 човека; 105 $ при 15 човека;

* Круиз в Индийския океан - 90 $ при мин. 10 човека.


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЕКСКУРЗИЯ В ДУБАЙ:

-Задграничен паспорт с валидност 6 месеца

-За деца под 18 год., Пътуващи без един или двама родители - нотариално заверено пълномощно;

-Депозит в размер на 50% от сумата;

-Доплащане до 45 дни преди пътуване.


Минимум брой участници екскурзия Дубай-20 човека. Начин на плащане: в брой или по банков път. Агенцията запазва правото си да прави промени в случай на настъпване на незначителни от нея промени от превозвача или други. Програмата е примерна за пролетния сезон. Възможна е промяна в последователността и часовете на туровете или промяна на дните на туровете (това е възможно, ако е денят е петък). Цената е калкулирана при курс на долара 1,60лв. за долар. В случай че обменният курс е надвишен с 3 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внася корекция в общата пакетна цена. ТА "Дари Тур" има сключена застраховка отговорност на ТО в ЗАД "Армеец".


Анулация ескурзия Дубай:

- до 60 дни преди датата - без неустойки;

- От 45 до 59 дни - губи се депозитът;

- до 45 дни преди датата - цялата сума.


За повече подробности, свързани с допълнителни екскурзии, можете да се обърнете към ТА.


 
КИТАЙ+ХОНГ КОНГ И МАКАО | Print |  E-mailГРАНД  ТУР   НА   КИТАЙ + ХОНГ  КОНГ  И 

МАКАО


Маршрут: ШАНХАЙ - ТОНГЛИ - СУДЖОУ - ПЕКИН - СИАН - ЛУОЯНГ - ШАОЛИН - ГУИЛИН - ЛОНГШЕНГ - ЯНГШУО - КАНТОН - ХОНГ КОНГ - МАКАО

16 дни /14 нощувки + 13 закуски + 12 вечери

Дата: 12.05.2018 г.

1- ви ден - СОФИЯ - ШАНХАЙ

Полет от София до Шанхай. Отпътуване от летище София, Терминал 2.

2- ри ден - ШАНХАЙ (вечеря)

Пристигане в Шанхай. Посрещане на летището от местен екскурзовод. Трансфер до града. Разходка и свободно време на улица Нанкин. Посещение на акробатично шоу - спектъл. Вечеря и нащувка в хотела.

3-ти ден - ШАНХАЙ - ТОНГЛИ - СУДЖОУ (закуска, обяд и вечеря)

Закуска. Отпътуване за Тонгли. Построен на бреговете на езерото Таиху и на Големия Канал, Тонгли е заобиколен от вода и е набразден от канали, над  които са изградени 49 моста с различни форми. Екскурзия из селището. Посещение на Градината на мислите след пениониране. Това е частна градина от 19 в. Обяд по време на екскурзията. Разглеждане на Суджоу, познат още като китайската Венеция. Връщане в Шанхай. Вечеря на телевизионната кула Перлата на ориента. Нощувка.

4-ти ден - ШАНХАЙ (закуска, обяд и вечеря)

Закуска. Тръгване за посещение на Площада на народа и Музея на Шанхай, един от четирите най-хубави музеи в Китай, където се помещава изключителна колекция от бронзови предмети. Обяд по време на екскурзията. Помещение на Градината на Мандарина Ю. Това е класическа китайска градина. Старият центърна Шанхай е съхранил своето колониално очарование, където безбройни улици и улички се преплитат като лабиринт. Разходка по Бунд. Вечерта и трансфер на гарата за  нощния влак в спални вагони 1 класа в посока Пекин. Нощувка във Влака.

5-ти ден - ПЕКИН (закуска, обяд и вечеря)

Пристигане в Пекин сутринта. Посрещане от местен  екскурзовод и трансфер до хотела за закуска. Посещение на Площад Тян Ан Мън, най-големия площад в света и център, в който се пресичат миналото и настоящето. В центърана площада се издига Мавзолея на Президента \мао, който гледа към Портата на  Небесния мир, водеща към Забранения град. Посещение на Забранения град. Той наброява над 9000 зали, сред които 6 най-важни постройки - Залата на Върховната хармония, където са се провеждали  официални церемонии, Двореца на съвършената хармония, който е служел за зала за празненства, Двореца на Небесната чистота, Тронната зала, покоите на императриците, помещенията с наложниците, днес превърнати в музей, както и имперските градини. Обяд и след това посещение на Храма на Лама, единствения тибетски паметник в Пекин. Вечеря с Патица по пекински. Нощувка в хотела.

6-ти ден ПЕКИН (закуска, обяд и вечеря)

Закуска в хотела. Екскурзия до Великата китайска стена в района на Митяню. Тя е единственото човешко творение, видимо с невъоръено око от Луната. Тя се извива като гръбнак на дракон по протежение на около 6000 км. Великата китайска стена, датираща от династията Кин, е била изградена, за да предпазва Китай от варварски нашествия. Обяд по време на екскурзията. Разходка по Свещения път, опасан от двете страни с 36 мраморни статуи. Посещение на една от 13 гробници на династията Мин - Чанглинг, най-голямата в некропола. Връщане в Пекин. Вечеря и нщувка в хотела.

7-ми ден - ПЕКИН - СИАН (закуска, обяд и вечеря)

Закуска в хотела. Посещение на Летния дворец. Някога той е бил Лятна резиденция на императорите. Разделен е на 4 части: официални сгради, апартаменти, храмове и места за разходка. Основната сграда е Двореца на Доброжелателността и Дърголетието. Там може да бъде видян дълвен трон и двор, населен с животни от бронз. Обяд. Посещение на Небесния храм. Символизиращ съвършенството на архитектурата от династията Мин, "Тиян тан" или Небесния храм е днес символ на Пекин. Синът на небето е изпълнявал там тържествени ритуали, за да измоли по-добра жътва, да издейства Божията милост и да поеме върху себе си греховете на народа. Вечеря в града. Трансфер на гарата за нощния влак в спални вагони 1 класа Пекин - Сиан. Нощувка във влака.

8-ми ден - СИАН (закуска, обяд и вечеря)

Пристигане в Сиан рано сутринта. Трансфер до хотела и закуска. Отпътуване към мястото, където се намира Теракотената армия. Известна колкото Великата китайска стена и Забранения град, погребаната Теракотена армия, дтираща от 2000 г., е невероятно добре съхранена и продължава да бди над древния имперски некропол. През 1974 г селяни, копаещи кладенец, откриват за света това, което е, без съмнение, най-значителната находка на 20 мек - подземие, съхранило хиляди теракотени войници в естествен ръст с  техните коне, готови за бой. Обяд. Разходка по Площада на барабана и на Кулата с камбаната. Банкет с равиоли и спектакъл с музика и танци на династията Танг. Нощувка в хотела.

9-ти ден - СИАН-ШАОЛИН-СИАН (закуска, обяд и вечеря)

Закуска. Трансфер до гарата. Седящи места във високоскоростен китайски влак посока Луоянг. Екскурзия до храма Шаолин (совалка едната посока), който е смятан за един от източниците на китайското бойно изкуство. Ще имате възможност да присъствате на демонстрация на Конг Фу. Обяд. Завръщане в Луоянг. Посещение на пещерата Лонгмен, една от четирите най-красиви пещери в Китай, която датира от династията Уеи - 1500 години. В пещерата все още могат да бъдат видяни хиляди статуи, издълбани в скалата. Вечеря в града и трансфер на гарата. Седящи места във високоскоростен китайски влак посока Сиан. Посрещане и трансфер до хотела. Нощувка.

10-ти ден СИАН - ГУИЛИН (закуска, обяд и вечеря)

Закуска. Посещение на парка с малката Пагода на Дивата гъска. Посещение на Джамията и на мюсюлманския квартал. Обяд с местен специалитет. Трансфер до летището и полет до Гуилин. Пристигане в Гуилин. Посрещане от местен екскурзовод, трансфер до хотела за вечеря и нощувка.

11-ти ден - ГУИЛИН - ЛОНГШЕНГ - ГУИЛИН (закуска, обяд и вечеря)

Закуска. Отпътуване за Лонгшенг. Посещение на терасовидни оризища в Лонгжи, измежду които "Гърба на дракона". Разходка до селището Пинган. Обяд. Следобед завръщане в Гуилин. Вечеря и нощувка в хотела.

12 -ти ден - ГУИЛИН - ЯНГШУО - ГУИЛИН (закуска, обяд и вечеря)

Закуска. Отпътуване за пристанището. Круиз по река Ли, която след Гуилин поема своя път на юг. Плаването надолу по течението на Лижянг е изпълнено с очарование по всяко време на годината. Обяд на борда. Следобед свободно време в Янгшуо. Посещение на чаена плантация и дегустация на чай. Завръщане в Гуилин. Вечеря в града. Нощувка.

13-ти ден - ГУИЛИН - КАНТОН (закуска, обед и вечеря)

Закуска. Трансфер до гарата Гуилин - Кантон. Пристигане в Кантон. Посрещане от местен екскурзовод. Кантон е едно от най-старите пристанища на Китай, пресечна точка между Централната империя, индийския свят, арабския свят и Запада. За това свидетелстват храмовете, джамиите и катедралите в непосредствена близост от Хонг Конг. Посещение на Резиденцията на семейство Чен и разходка по остров Шамиан, стара англо-френска концесия. На края разходка по пазара Кинг Пинг. Обяд в града. Посещение на Музея на краля на Наниуе. Вечеря и нощувка в хотела.

14-ти ден - КАНТОН - ХОНГ КОНГ (закуска и обяд)

Закуска. Трансфер до пристанището и отпътуване за Хонг Конг с корабче. Посрещане от местен екскурзоводи трансфер до хотела. Обяд в местен ресторан по време на екскурзията. Обзорна екскурзия на остров Хонг Конг: връх Виктория, рибарското селище Абърдийн, включително сампан райд. Самостоятелна вечеря. Нощувка.

15-ти ден - ХОНГ КОНГ - МАКАО (закуска)

Закуска. Свободно време за разходкап из Хонг Конг или възможност за екскурзия до Макао - по желание и срещу допълнително заплащане - заплаща се в България. Трансфер до летището. Полет към България. Отпътуване от летище Хонг Конг.

16-ти ден - Пристигане в София.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                Възрастен в двойна стая           Единична  стая

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ранни резервации до  15.12.2017 г                       5798 лв                                 6548 лв

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Стандартни цени при записване

след 15.12.2017 г                                              6089 лв                                  6839 лвЦената включва:

√  Самолетен билет София-Доха-Шанхай- Хонг Конг - Доха-София;

√  летищни такси 398 евро;

√  един вътрешен полет с летищни такси Сиан-Гуилин;

√  два нощни  влака 1 -ва класа Шанхай-Пекин, Пекин - Сиан;

√  транспорт с комфортен автобус за посещенията и екскурзиите;

√  китайски високоскоростен влак Сиан-Луоянг-Сиан, Гуилин-Кантон;

√  14 нощувки / 12 в хотели по програмата и 2 във влак 1 класа/;

√  14 закуски;

√  11 обяда в ресторанти по време на екскурзиите;

√  1 обяд с местен специалитет в Сиан;

√  9 вечери в хотелите по програма;

√  1 вечеря с Патица по пекински;

√  1 банкет с равиоли и спектакъл с музика и танци на династията Танг;

√  1 вечеря на кулата Перлата на ориента;

√  1 безалкохолна напитка или 1 бира на всяко хранене (с изключение на Хонг Конг);

√  входни такси на обектите, упоменати в програмата;

√  местни екскурзоводи на френски / английски;

√  Превод на български език от съпровождащия екскурзовод;

√  Посещение на акробатично шоу в Шанхай;

√  Посещение на китайската Венеция - Тонгли и Суджоу;

√  Посещение на Забранения град;

√  Посещение на Великата китайска стена;

√  Посещение на манастира Шаолин;

√  Посещение на древния имперски некропол с Теракотената армия;

√  Посещение на терасовидните оризища в Лонгжи;

√  Круиз по река Ли;

√  Посещение на чаена плантация и дегустация на чай;

√  Посещение на Резиденцията на семейство Чен и разходка по остров Шамиан;

√  Медицинска застраховка за периода на пътуване с покритие 10 000 евро към компания ЗД "Евроинс" АД, опция А (има оскъпяване за лица над 64 г.)


Цената не включва:

 • Такса обработка на документи за виза - 50 лева;
 • виза за Китай - 80 долара към дата 15.07.2017 г.
 • екскурзия до Макао - 135 евро, заплаща се в България, осъществява се при мин. 15 туриста
 • Цена за доплащане на единична стая - 750 лв;
 • бакшиши за шофьори и екскурзоводи - 100 лева (заплащат се в България)
 • обяд и вечеря в свободния ден в Хонг Конг
 • разходи от личен характер;
 • застраховка "Отмяна на пътуване".

Полетна информация:

QR 228  12 MAY   SOF  DOH  1325   1805

QR 870  13 MAY   DOH  PVG  0250   1620

QR 815  27 MAY   HKG  DOH  0120   0450

QR 225  27 MAY   DOH  SOF  1430   1930

Резервация:

> Депозит в размер на 2400 лева на човек;

> Копие на задграничен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на връщане;

>Доплащане до 40 дни преди датата на отпътуване.

Информация:

 • ваксинации не са необходими;
 • Фирмата си запазва правото на размествания в предваритено обявената програма, като се запазват включените услуги;
 • смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за промяна в програмата.
 • фирмата на носи отговорност при промяна на цени и полети от авиокомпаниите. В случай на промяна на горивната такса, тя ще е дължима за всички резервации, без значение кога те са направени.Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана до 20 дни преди отпътуване и ще може да се д0а се заплати до 10 дни преди датата на тръгване.

Примерни хотели по програмата:

- Шанхай, hotel River View

- Пекин, Hotel Beijing  Guangxi]

- Сиан, hotel Sunda Gentleman  International]

- Гуилин, hotel  Universal]

- Гуанджоу, hotel Guangdong Victory

- Хонг Конг,  hotel  Harbour Plaza

Срокове за анулации и неустойки:

◊ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на тръгване -

глоба в размер на 100 лв на турист + сумата за вече издадения самолетен билет.

◊ от 59 до 30 календарни дни преди датата на тръгване - 100 % от внесения депозит.

◊ от 29 до 14 календарни дни преди датата на тръгване - 75% от общата цена на организираното пътуване;

◊ под 14 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от общата цена на организираното пътуване;

◊ Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка "Отмяна на пътуване", застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт;

◊ застраховка "Отказ от пътуване" има 100% оскъпяване за лица над 65 години. 
НОВА ГОДИНА НА ОЛИМПИЙСКАТА РИВИЕРА | Print |  E-mail

ПОСРЕЩНЕТЕ НОВАТА 2019 ГОДИНА


НА ОЛИМПИЙСКАТА РИВИЕРА, ГЪРЦИЯ

- 70 км. крайбрежна ивица в подножието на връх Олимп - родното място на боговете от древногръцката митология

ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2019 ГОДИНА В ПАРАЛИЯ - КАТЕРИНИ + ФАНТАСТИЧНАТА МЕТЕОРА

И ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ С ЖИВА МУЗИКА

30.12.2018 - Отпътуване в 05.00ч. от Пловдив, 07.00ч. от София по маршрут: Кулата-Промахон. Пристигане в Солун и потапяне в коледно-новогодишната атмосфера на града. Солун (на гръцки: Тесалоники) е вторият по големина град в Гърция след столицата Атина. Солун е главен град на георграфската област Македония и административен център на областта Централна Македония.

Автобусна обиколка за разглеждане на града ( включено в цената): Митницата, Пристанището, площад"Аристотелис", Бялата кула, паметниците на Филип II Македонски и Александър Велики, Панаирния град, Арката на Галерий, Ротондата"Св. Георги", Крепостната стена и кулата "Ептапиргио", посещение на църквата "Св. Димитър". Свободно време в града.

          

Отпътуване за Олимпийската Ривиера, Катерини Паралия и настаняване в хотел "PHILIPPOS"**+ Нощувка.

31.12.2018 - Закуска. 

Еднодневна екскурзия до природния феномен Метеора с уникалните скални манастири. Посещение на манастира “Св.Преображение” - Големия Метеор и на работилница за изработка на икони, златни и сребърни украшения и сувенири. Свободно време. На връщане посещение на лековитите извори с параклиса на Св. Параскева в долината Темпи и попътно минаване край Олимп - планината на гръцките богове. Пристигане в хотела и подготовка за посрещане на Новата година.

Празнична Новогодишна вечеря в таверна „Якинтош” с жива музика. Включен трансфер САМО на отиване към таверна "Якинтош". Прибирането обратно към хотела е самостоятелно - всеки когато прецени). Нощувка.

 

                          ЧЕСТИТА   НОВАТА   2019  ГОДИНА !!!                    

     ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ !                    


01.01.2018 - Късна закуска. Освобождаване стаите в хотела и отпътуване за България. Пристигане в София/Пловдив.


295 лв. до 20.11.2018 г

310 лв от 21.11.2018 г

Цената е на турист, настанен в двойна или тройна стая.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • транспорт с лицензиран туристически  автобус за международен превоз;
 • 2 нощувки със закуски, в хотел"PHILIPPOS " **+ в  ПАРАЛИЯ ;
 • автобусна обиколка на Солун;
 • екскурзия до природния феномен Метеора;
 • ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ В ТАВЕРНА  "ЯКИНТОШ" С БУЗУКИ НА ЖИВО;
 • екскурзоводско обслужване по целия маршрут.

Празнична новогодишна вечеря по меню (предястия, салата, основно ястие с гарнитура, десерт, 1/2 бутилка вино, 1/2 бутилка шампанско, минерална вода) с бузуки музика на живо и фолклорна програма в таверна "Якинтош" (включва трансфер САМО на отиване към таверната). Прибирането обратно към хотела е самостоятелно - всеки, когато прецени.

 • Панорамна обиколка на Солун - автобусна и пешеходна;
 • медицинска застраховка за лица до 69 години.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Медицинска застраховка  за лица над 69 години - 6 лв;
 • единична стая  или двойна, ползвана като единична - доплащане 70 лв;
 • разходи от личен характер;
 • манастир "Преображение Господне" - 3 евро входна такса - заплаща се на място.

Отстъпки:

- настаняване на дете до 3 годишна възраст - безплатно;

- настаняване на дете до 7 годишна възраст - 50 % от пакетната цена;

СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.                                                       

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители, нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България - оригинал + копие

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит - 30% от пакетната цена; доплащане - 15  дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на  мероприятията по програмата.

Важно !   Настаняването в автобуса става по реда на записването !

Информация на Hotel PHILIPPOS **+

Hotel Philippos **+ се намира в центъра на Паралия Катерини, на 200 м от плажа. Той предлага добре оборудвани, светли и просторни стаи с безплатен WiFi   и  сателитна телевизия. Всички стаи в hotel Philippos разполагат с климатик, балкон и самостоятелна баня с душ и сешоар. Предоставен е и хладилник.

Гостите могат да се насладят на освежаваща напитка в бара или да гледат телевизия в  салона. По заявка и срещу допълнително  заплащане, персоналът на рецепцията може  да организира масажи и фризьорски услуги в стаята. Предлагат се и коли под наем.

На пешеходно разстояние от хотела ще откриете много кафенета и ресторанти.


                  
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 2 of 2