Топ оферти
БУДАПЕЩА-ЗЛАТНА ПРАГА-ВИЕНА

БУДАПЕЩА - ЗЛАТНА ПРАГА - ВИЕНА - ТРИ СТОЛИЦИ В ЦЕНТЪРА НА ЕВРОПА

Дати: 10.07.-15.07.2016г.

(6 дни/4 нощувки /4 закуски /3 вечери)

1 ден Отпътуване в 5:00ч. сутринта от Пловдив от  паркинга на хотел"Тримонциум"; 07:00ч. от стадион "Васил Левски" в София през Сърбия за Унгария. Пристигане в Будапеща. Настаняване в хотел****. Вечеря. Нощувка.


2 денЗакуска. Туристическа обиколка на града с местен екскурзовод на български език: посещение на мостовете на река Дунав, Парламента, Площада на героите, Рибарските кули, Двореца, Църквата Св. Матиаш, Хълма и паметника на Св. Гелерт. По желание разходка с корабче по река Дунав. Свободно време по най-красивата улица Ваци. Отпътуване за Златна Прага. Вечерта пристигане. Настаняване в хотел****. Вечеря. Нощувка.


3 ден Закуска. Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод на български език: Националната опера, Националния музей, Вацлавския площад и едноименната статуя на светеца, Централна гара. Пешеходна разходка из Старе Место: Староместския площад, Астрономическия часовник, Кметството. Сецесионната сграда на Общинския дом. В парка на замъците ще се насладите на Кралския дворец, Катедралата Св. Вит, манастира Св. Георги, Златната алея/наречена така, заради многото алхимици, златари, обитавали улицата /и Малкото градче с прочутите замъци и средновековния Карлов мост. Тази екскурзия ще ви отведе през места, които някога са били достъпни само за най-високопоставените личности в кралството и ще се почувствате като истински жител на средновековна Прага. По желание разходка с кораб по река Вълтава /2 часа, заявява се и се заплаща в България/. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4 ден – Закуска. Отпътуване за Виена. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод на български език: двореца Белведере, Ринга - двореца Хофбург, паметника на Мария Терезия, Операта, Парламента, Кметствата, Университета, къщите в стил сецесион на Ото Вагнер, новата част на Виена, къщите на Хундертвасер и Пешеходна разходка в центъра на Виена: ул. Грабен, колоната на чумата, катедралата "Свети Стефан". Свободно време. Настаняване  в периферен хотел*** Виена. Нощувка.


5 ден Закуска. Свободно време или факултативно разглеждане на лятната императорска резиденция – Дворецът „ Шьонбрун” с екскурзовод /доплащане 20лв. + такса за вход в двореца, която е 10.50 евро, посещението се организира при минимум 20 участника/. Заявява се и се заплаща в България, за да се осъществи. Със своята великолепна барокова архитектура, уникални паркове, градини и интериор, днес той е една от най-посещаваните забележителности във Виена. Свободно време и възможност за разглеждане на музеи по желание и интереси. Вечерта отпътуване за България.

6 ден – Ранният следобед пристигане в България.

     489 лв. при група 45 плащащи туристи

Цената включва:
>транспорт с лицензиран автобус с климатик, видео и минибар;
<4 нощувки + 4 закуски + 3 вечери (1 HB в Будапеща, 2 HB  в Прага и 1 BB във Виена) в хотел***/****;
<разглеждане на забележителностите на Будапеща, Прага, Виена с местен екскурзовод на български език;
<екскурзоводско обслужване;
<медицинска застраховка до 65 г.;
<пътни, преводни и гранични такси.

Цената не включва:
- входни такси на посещаваните обекти и всички мероприятия по желание;

- слушалки за обиколката на Прага - 2.50 евро (задължително);

- Разходка с корабче по р. Дунав – 15 eвро;

- разходка с корабче по р. Вълтава - 12 евро;

- Посещение на двореца „Шьонбрун”, при минимум 20 туристи ( цената включва: екскурзовод на български език +  входна такса) )  20 лева + 10.50 евро.
- *Вечеря във Виена- 1 чаша вино+1 порция виенски шницел с гарнитура или друго типично ястие - 25 евро;

- доплащане за медицинска застраховка над 65г. до 70 г. - 3.00лв.; от 71г. до 75г. - 5.00лв.; над 75г. - 9.00лв.;

- доплащане за единична стая - 52 евро;

- разходи от личен характер;

Необходими документи: лична карта или международен паспорт. Деца без лична карта, пътуват с международен паспорт и нотариално заверена декларация, подписана от родителя, който не пътува.

Фирмата си запазва правото на промяна на екскурзията по дни.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой участници - 10 дни преди датата на заминаване.

Начин на плащане: 30% депозит в брой или по банков път, 15дни преди датата на отпътуване останалата част в брой или по банков път.

За туристи, пътували три пъти с фирмата отстъпка - 3%.
 
КАРНАВАЛЪТ НА ВЕНЕЦИЯ

КАРНАВАЛЪТ НА ВЕНЕЦИЯ - М И Н А Л О, М А Г И Я  И  Р Е А Л Н О С Т  В ЕДНО!


ПЛОВДИВ - СОФИЯ-ЗАГРЕБ - ТРИЕСТ- ВЕНЕЦИЯ - ЛЮБЛЯНА-СОФИЯ-ПЛОВДИВ

5 Дни / 4 Нощувки

дати: 28.01.-01.02.2016г.

430 лв.

1 ден - Отпътуване в 05:00ч. от Пловдив от паркинга на хотел" Тримонциум", в 07:00ч. от паркинга на стадион "Васил Левски" в София. Транзитно преминаване през Сърбия. Пристигане в Загреб. Настаняване в хотел***.  Нощувка.

2 ден - Закуска.
Отпътуване за Италия. Разходка в град Триест - Площад Унита д', двореца Мирамаре. Отпътуване за курорта Лидо ди Йезоло. Настаняване в хотел***. Нощувка.

3 ден - Закуска. Отпътуване с корабче от Пунта Сабиони за Карнавална Венеция. Преди това ще посетим островите Бурано и Мурано. Очарованието на малките улички със занаятчийски работилници и ателиета не оставят никого безучастен. Дали ще купим прекрасни дантели или украшения от венецианско стъкло няма значение. Туристическа  програма във Венеция - площад "Сан Марко" с  едноименната базилика, където се пазят мощите на Св.Марко  - покровител на града и още много реликви, през великолепния Дворец на Дожите/ отвън/, Моста на въздишките, Камбанарията, Часовниковата кула,  моста Риалто.

По програмата на Карнавала в този ден има Парада на Мария - дванадесетте претендентки тръгват в 14:30 от площада Свети Петър и преминават по улиците на града. Около 16:00ч. можем да ги очакваме на площад Сан Марко.

Отпътуване за Пунта Сабиони в 18:00ч. Трънсфер до хотела. Свободно време.Нощувка.

4 ден - Закуска. Отпътуване за Пунта Сабионе, откъдето ще вземем корабче до Венеция. Туристическа програма - ще разгледаме квартала  Сан Стефано и Моста на Академията, откъдето се откриват неповторими гледси към Канале Гранде, Санта Мария дел Салуте и дворците на Контаржини, Фоскари и останалите заможни венециански семейства.

По карнавалната програма това е денят на Полета на ангела - вековна традиция, един от най-важните моменти на Карнавала. Мнозинството очаква да бъде поздравено от избраната Мария в 12:00ч. Важно!!!!Трябва да се установим на площада около 11ч., защото по-късно няма да може да се намерят места.

Свободно време. Отпътуване за Пунта Сабионе в 15:00. Пристигане в Любляна. Вечерна разходка в центъра на града: Моста на драконите, Кметството, Тримостовието, Францисканската църкава. Настаняване в хотел***. Нощувка.

5 ден - Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София/Пловдив  късно вечерта.


430лв. при група от минимум 35 туристи

Доплащане за единична стая - 130 лв.

Цената включва:

 • транспорт с лицензиран автобус;
 • една нощувка + закуска в хотел*** в Загреб;
 • 2 нощувки + закуски в хотел*** в Лидо ди Йезоло;
 • 1 нощувка + закуска в хотел*** в Любляна;
 • туристическа програма в Триест, Венеция, Любляна;
 • екскурзовод на български език от агенцията;
 • медицинска застраховка;


Цената не включва:

 • по желание доплащане за вечери при група от 25 човека - 80лв.;
 • корабче до и от Венеция - 18 евро /задължително доплащане/;
 • корабче до о-вите Мурано и Бурано и до Венеция - 30евро /задължително доплащане /;
 • входни такси на музеите - около 20 евро;

Фирмата си запазва правото за промяна на програмата по дни.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата

Необходими документи:валидна лична карта. За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима и нотариално заверена декларация

Начин на плащане: 30% депозит в брой или по банков път, 10 дни преди датата на отпътуване останалата част от сумата в брой или по банков път.

ТА „ А длер Холидейз”  има сключен застрахователен договор № 0069357 по чл.97, Ал.1   от ЗТ със Застрахователно Дружество  Евроинс АД-  гр.София, бул.” Христофор Колумб” №43

  

 
КАРНАВАЛ В КСАНТИКАРНАВАЛЪТ В КСАНТИ 2016

12-13.03.2016 г.

1 ден – Отпътуване в 8.00 ч от паркинга на хотел „Тримонциум” по маршрут: Юндола-Банско. По пътя отклонение към полите на Рила планина до село Добърско, където ще разгледаме великолепната църквичка „ Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат”. Тя е паметник на културата и е под защитата на ЮНЕСКО, а също и част от Стоте национални туристически обекта на БТС. Пристигане в Банско - родно място на българските народни будители Паисий Хилендарски, Неофит Рилски и поета-революционер Н.Й. Вапцаров. Настаняване в хотел***/****. Възможност за ползване на закрит басейн с джакузи, парна баня, фитнес. По желание разглеждане на забележителностите в Банско. Входните такси не са включени в пакета. Възможност за организиране на вечеря в механа по желание. Нощувка.


2 денЗакуска. Отпътуване за Ксанти. Минаваме през Драма - център на ном и област в Северна Гърция. Фото-панорама от магистралата към най-красивия град на брега на Егейско море - град Кавала. Пристигане в Ксанти - eдин от трите главни града на Западна Тракия, наричан „градът на хилядите цветове”. Кафе-пауза. Заемане на позиция покрай Карнавалното шествие. Карнавалът в Ксанти достига своята кулминация на Сирни Заговезни/неделя/. С всяка година настроението по време на карнавала се повишава и шествията стават все по-мащабни и колоритни. Цялата многоцветна пъстрота е свързана с желанието на човек рано на пролет да привлече вниманието на боговете и измоли здраве и благоденствие за себе си и за своите близки. Към 16.00 ч се отправяме към Пловдив. Пристигане късно вечерта.

89 лв.

Цената включва:

Ø Лицензиран туристически транспорт;

Ø нощувка със закуска в хотел ***/**** в Банско;

Ø Ползване на вътрешен басейн, парна баня, джакузи и фитнес;

Ø екскурзоводско обслужване по маршрута;

Ø медицинска застраховка с покритие 2000 евро.

 

Цената не включва:

· Входни такси на посещаваните обекти;

· Мероприятия по желание;

· Лични разходи;