ПОСРЕЩАНЕ НА 2019 В СКОПИЕ | Print |  E-mail

 

ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2019 ГОДИНА

В СКОПИЕ


Нова година в Скопие- 2 нощувки

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Включен пансион: 2 закуски, 1 обикновена вечеря и 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.

Хотел по програмата: хотел "Continental" 4 ****

Дата на отпътуване: 

30.12.2018 - 01.01.2019
Възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора, Пловдив и Пазарджик. Необходима е предварителна заявка, потвърждава се при желаещи 15 души. Услугата е с допълнително заплащане: от Бургас -  55 лв; от Сливен - 45 лв; от Стара Загора - 35 лв; от Пловдив-30 лв; от Пазарджик - 25 лв; Плевен - 25 лв; Ловеч-30 лв. Посочените цени са за двупосочен трансфер.

1 ден - 30.12.2018 / СОФИЯ-СКОПИЕ/

Отпътуване от София от паркинга пред стадион "Васил Левски" в 8.30 ч по маршрут София-Кюстендил-Гюешево-Скопие. Настаняване в хотел Continental 4* в Скопие.Туристическа програма в града: посещение на църквата "Свети Спас", гроба на Гоце Делчев, крепостта Кале и разходка из Старата Чаршия. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

2 ден - 31.12.2018 /СКОПИЕ - езерото Матка - СКОПИЕ/

Закуска. Обиколка на новата част на Скопие - посещение на църквата "Св.Климент Охридски", площад "Македония" с новоизградените паметници, част от проекта "Скопие 2014" и домът музей на майка Тереза. Следобед-отпътуване за каньона на река Треска, посещение на манастира "Свети Андрей" и едно от най-красивите изкуствено създадени езера (язовир) - Матка. Манастирът се намира на самия бряг на езерото, скрит между стръмни и високи скали. "Свети Андре" е изграден през 1389 г. от втория син на крал Вукашин - Андреаш, брат на Крали Марко. Връщане в хотела и подготовка за вечерта. Празнична Новогодишна вечеря с жива музика. Нощувка.

3 ден - 01.01.2019 /СКОПИЕ-СОФИЯ / ЧНГ ! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, УСПЕХ И КЪСМЕТ !

Закуска. Свободно време в Скопие. Отпътуване за България преди обяд. Пристигане в София късния следобяд.

*                               на човек в двойна      единична      дете до 12 г(в стая с двама възрастни)

                                 стая                         стая

цена за записване до   305 лв                      385 лв          205 лв

30.10.2018 г

цена за записване       315 лв                      395 лв          210 лв

след 30.10.2018 г

При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 20 лева /на човек. В този случай, отпада включената в пакета медицинска  застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховате самостоятелно. Също така нямате запазени места в автобуса. Можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.

Цената включва:

• 2 нощувки, 2 закуски, 1 стандартна вечеря (супа, основно ястие, салата и десерт. Не са включени напитки.)

• 1 празнична вечря с жива музикап и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в хотел "Сontinental"4*, Скопие.

• транспорт с туристически автобус 3 * /минибар, климатик, DVD/]

• водач от фирмата организатор;

• групова медицинска застраховка с асистанс с покритие 5000 евро в ЗАД "Армеец"

Цената не включва:

• входни такси за туристическите обекти;

• доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70 г - 2 лв; от 71 до 75 г - 4 лв; от 76 до 85 г - 7 лв. Туристи над 85 г не могат да бъдат застраховани.

• доплащане на транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лв; от Сливен - 45 лв; от Стара Загора - 35 лв; от Пловдив - 30 лв; от Пазарджик - 25 лв; от Плевен - 25 лв; от Ловеч - 30 лв.

НОВОГОДИШНО МЕНЮ - Очаквайте !

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:

♦ валидна лична карта или задграничен паспорт;

♦ за дете под 18 години, пътуващо без единия или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на граничната полиция в оригинал и копие.

♦ за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е небходимо предсавяне на акт за раждане пред граничната полиция.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

◊ депозит в размер на 100 лева на човек при записване;

◊ доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:

- до 61 календарни дни преди датата на отпътуване - не се удържа такса.

- от 60 до 21 калндарни дни преди датата на отпътуване - се удържа такса в размер на внесения депозит.

- ат 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване - таксата е в размер на 60 %  от общата цена на туристимческияп пакет;

- от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване - таксата е в размер на 80 % от общата цена на туристическия пакет.

- 0 от 7 календарни дни преди датата на пътуването до деня на отпътуване - таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

* Минималният брой участници необходим за провеждане на екскурзията - 30 души.

* Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници:

* 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;

* 7 ддни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - за пътуваня с продължителност от 2 до 6 дни;

* 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни.

*При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой учасгници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет.

* Застраховката, включена в туристическия пакет, покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката  (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при  извънболнично лечение, както и за репатриране. Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.

* За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете, които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.

* Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

*Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.

* Срок за записване: до запълване на свободните места.

*Местата в автобуса се определят според реда на записването (дата на записване).

*За проглами, в които не са упоменати предварително имената на хотелите, в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.

* Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна на стойността на входните такси и билети за посещението им.

*Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.

* Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег. № на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването ( ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посочения от Вас имейл или телефон.