НА ПЛАЖ ЗА 1 ДЕН В ГЪРЦИЯ! | Print |  E-mail

                                                   АЛЕКСАНДРУПОЛИ-ДИМОТИКА

ДАТИ:  Всяка събота (или  неделя) на плаж в Гърция...   ОТ ЮНИ   ДО    ОКТОМВРИ  2018 г

 

05:00ч. отпътуване от Пловдив по маршрут: Свиленград - Дидимотико - Александруполис. Преминаване на българо - гръцката граница при ГКПП Капитан Петко Войвода. Отпътуване за град Дидимотико, където ще разгледаме прочутата Златна църква. Към 10.00 ч пристигаме в Александруполис. Посещение на българската църква "Св. Николай" и българското училище. Пешеходна разходка - крайбрежната алея с прочутия Александруполски фар, пристанището. Свободно време за обяд, кафе, сувенири. Шопинг в търговската част на града. Свободно време за плаж. 17.00 ч отпътуване за България. По пътя при възможност посещение на града на коприната - Софлу.  Фото-пауза. Пристигане в Пловдив късно вечерта.

Цена: 29 лв                  
Цената включва:
- транспорт с автобус;
- екскурзоводско обслужване;
- гранични такси;
- медицинска застраховка;

Цената не включва:
- обяд, разходи от личен характер;

Доплащане за застраховка за лица над 65 години по таблицата:

над 65 г до 70 г - 1.50 лв

над 70 г до 75 г - 3.00 лв

над 75 г до 80 г - 5.00 лв

над 80 г  застрахователните компании не правят застраховка

Лица до 18 години, които пътуват с единия родител, трябва да имат нотариално заверено удостоверелие от другия родител, че могат да напускат страната.

                                                                                             

                                                                             Златната църква в  Дидимотико

Уважаеми клиенти, информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисите на АДЛЕР ХОЛИДЕЙЗ или на оторизираните агенти!НА ПЛАЖ ЗА 1 ДЕН НА ФАНАРИ


Дата: 28.07.,  11.08., 01.09.2018г.

Програма:

Отпътуване в 04:30ч. по маршрут: Пловдив-Хасково-Свиленград-Александруполи-Комотини -Фанари-Порто Лагос. Порто Лагос е село и беломорско пристанище на Бистонското езеро в Западна Тракия, Република Гърция, дем Абдера. Старото име на селото е Караагач. селцето е известно с живописния си залив и красиви морски плажове. В лагуната е манастирът"Св.Никола". Дълъг пешеходен мост го свързва с брега. Манастирът е подчинен на Ватопедсската обител на Атон и според легендата е основан от император Аркадий. Свободно време. Отпътуване за Фанари. Свободно време за плаж във Фанари и развлечения. Дългият плаж е награден със Син флаг и предлага бийч барове, душове, съблекални и съоръжения за водни спортове.Отпътуване за Пловдив. Пристигане в града вечерта. 

  45лв. 

Цената включва:

  • транспорт с лицензиран автобус;
  • екскурзоводско обслужване;
  • медицинска застраховка;

Цената не включва:

  • входни такси и лични разходи;

Цената на пакета се заплаща в брой или по банков път.

Местата в автобуса се определят по реда на записването.


Необходими документи: валидна лична карта 6 месеца от датата на екскурзията или международен паспорт със същата валидност.

Туроператорът не носи отговорност, ако турист не е допуснат в страната от граничните власти!