ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА | Print |  E-mail


П Л И Т В И Ч К И  Е З Е Р А - ЗАГРЕБ

3 дни / 2 нощувки, 2 закуски

ДАТА:  21-23.09.2018

1 ДЕН: /ПЛОВДИВ - ЗАГРЕБ /

Отпътуване в 05.00ч. от паркинга на хотел"Тримонциум", в 07.00ч. от паркинга пред стадион Васил Левски в София. Транзитно пътуване по маршрут: София - Белград - Загреб. Настаняване в хотел***. Нощувка.

2 ДЕН: /ЗАГРЕБ - ПЛИТВИЧКИ  ЕЗЕРА - ЗАГРЕБ/

Закуска. Отпътуване за Плитвички езера - тюркоазените очи на Хърватска.

Плитвички езера са най-красивеят и известен хърватски национален парк, представляващ 16 езера свързани чрез 56 водопада, които са се образували между планинските масиви: Мала Капела и Плесевице. Поради различни природни особености, езерата се делят на Горни и Долни. Най-високото от тях, Прошчанското езеро, се намира на 639м. надморска висичина, а най-ниското, Новаковича брод, е на 503м. Разглеждане на езерата - около 4 часа. Връщане в хотела в Загреб. По желание вечеря в механа в хотела. Нощувка.

3 ДЕН: /ЗАГРЕБ - ПЛОВДИВ/

Закуска.

Туристическа програма в Загреб: Площад Бан Йелачич, Градец и църквата Св. Марко, старата градска кула Лотърчак (12 в.), Катедралата на Каптол и епископския дворец. Град с уникална атмосфера, със свой собствен дух. Загреб е построен с предварително планирана архитектура между две средновековни селища: Каптол и Градец, с много паркове, обкръжаващи го под формата на подкова и е прекрасен пример за идеалния град на 19 век. Загреб е стар университетски град със съвременна архитектура и много добро икономическо развитие. Който е посетил Загреб веднъж, казват, след това все търси начин да се върне. Отпътуване за България. Пристигане в София / Пловдив късно вечерта.

: 259 лв. на човек в двойна стая;

- 259 лв.  - трето легло в стая;

- 315 лв.  - единична стая;

- 205 лв.  - дете - 2-12год. (в стая с 2-ма възрастни)

ЦEНАТА ВКЛЮЧВА:

- 2 нощувки и 2 закуски в хотел 3* в Загреб;

- транспорт с туристически автобус 3* /минибар, климатик, DVD/

- водач от фирмата организатор;

- екскурзоводски услуги по маршрута;

- групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 2000 евро;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- входни такси и билети за туристически обекти;

- входен билет за Плитвички езера - за възрастен 110 крони, за деца до 18г. - 55 крони;

- по желание доплащане за  вечеря в ресторанта на хотела - 13 евро (заявява се предварително и се заплаща заедно с пакета на екскурзията);

- доплащане към медицинската застраховка за хора от 65г. до 70г. - 3 лв.; от 71 до 75г. - 5 лв.; от 76 до 80г. - 9 лв. Туристи над 80г. не могат да бъдат застраховани.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.

Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.

Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността назаписване. Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата. Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването  е 45 туристи.  Срок за уведомление за недостигнат брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи - 7 дни преди датата на отпътуване. Начин на плащане: 30% в брой или по банков път, 10 дни преди датата на отпътуване останалата част от сумата в брой или по банков път.